قوه قضائیه - نمایه

حکم اعدام بهرام چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان رژیم صهیونیستی در ایران پس از طی روال قانونی و تایید حکم در دیوان عالی کشور، اجرا شد.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، بهرام چوبی اصل فرزند حسن که در حوزه دیتابیس همکاری گسترده و آگاهانه‌ای را با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی داشت، صبح امروز پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد. 

بهرام چوبی از متخصصین حوزه پایگاه داده (دیتابیس) بود که به واسطه حضور در یک شرکت دانش‌بنیان وارد پروژه‌های حساس و مخابراتی کشور شد.

چوبی اصل به دلیل تخصص خود در تمام پروژه‌های شرکت به عنوان مدیر حضور داشته و دارای دسترسی بالا به بانک‌های اطلاعاتی حیاتی و حاکمیتی کشور بود. 

نحوه شکل‌گیری ارتباط با سرویس اطلاعاتی

بهرام چوبی پس از اخذ مدرک تخصصی خود در حوزه پایگاه داده، در زمان حضور در دوره‌ای تخصصی در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس توسط عوامل سرویس موساد نشان می‌شود.

پس از مدتی افسر موساد در قالب شرکت پوششی تحت عنوان ESMI با چوبی تماس گرفته و ضمن مصاحبه تلفنی از وی در زمینه انجام پروژه‌های دیتابیس دعوت به همکاری می‌کند. 

در ادامه به بهانه انجام مذاکرات تخصصی و صحبت حضوری در خصوص شرایط همکاری، از محکوم‌علیه درخواست می‌شود به کشور ارمنستان سفر کند، اما بعد از مدتی مقصد سفر به کشور هندوستان تغییر می‌کند و به او دستور داده می‌شود لپ‌تاپ خود را همراه بیاورد. بنا به اظهارات محکوم‌علیه وی در سفر به هندوستان لپ‌تاپی که با آن کارهای مربوط به پروژه‌ها را انجام می‌داد با خود می‌برد.

در سفر مذکور، مدیر شرکت پوششی ضمن تخلیه اطلاعاتی محکوم‌علیه و اخذ میزان دسترسی و ارزیابی میزان تخصص فنی وی، تمام هزینه‌های سفر را پرداخت و مقداری پاداش به وی می‌پردازد و در جهت ارتقای توانایی‌های فردی و تخصصی به وی ماموریت داده می‌شود تا در کلاس‌های اموزشی فنی شرکت کند. 

در همین راستا مدیر شرکت پوششی (افسر موساد)، بهرام چوبی اصل را به کشور ایرلند دعوت می‌کند و محکوم‌علیه حدود ۴۵ روز در این کشور دوره‌های آموزشی تخصصی لازم را می‌بیند. در طول این مدت فرد جدیدی مسلط به زبان فارسی به بهرام چوبی اصل معرفی می‌شود و ضمن پرداخت هزینه‌های دوره و اقامت، طی ملاقات‌های اطلاعاتی متعدد، بهرام چوبی را در حوزه تخصصی خود و پروژه‌های حساس در دست اجرا و همچنین در خصوص فرایند پایگاه داده و نحوه عملکرد مراکز دیتابیس ایران مورد تخلیه اطلاعاتی و ارزیابی قرار می‌دهد.

نیازمندی‌های سرویس اطلاعاتی موساد

محکوم‌علیه در اقاریر خود به بخشی از نیازمندی‌های سرویس دشمن در حوزه‌های زیر اشاره کرده است:

نسبت به ایجاد دسترسی به سیستم‌های دیتاسنتر نهادهای مختلف، ارتباط با شرکت‌های تخصصی فعال در زمینه تجهیزات الکترونیکی و پایگاه داده، ارتباط با پروژه‌های حساس و زیرساختی، ارتباط با افراد و اشخاص برجسته و توانمند در حوزه پایگاه داده و اوراکل و ماموریت‌های محوله از سوی سرویس موساد هدف اصلی سرویس موساد از جلب همکاری محکوم‌علیه، کسب بانک اطلاعاتی نهادهای حاکمیتی و ایجاد رخنه در مراکز دیتاسنتر ایران بود که در کنار آن سایر اهداف فرعی را نیز دنبال می‌کرده است که از جمله آنها می‌توان به بررسی مسیر واردات تجهیزات الکترونیکی اشاره کرد. 

محکوم‌علیه در اقاریر خود گفته است افسر موساد اعلام کرده که امکان فروش تجهیزات به ایران را دارد و از من درخواست کرده با مدیرعامل صحبت کنم تا سخت افزار مورد نیاز شرکت توسط آنها تامین شود و یا شرکتی که در حوزه سخت افزار فعالیت دارد را به او وصل کنم. 

یکی از شگردهای خرابکاری موساد ارتباط عوامل آنها با افراد و شرکت‌های فعال حوزه فنی و فروش مستقیم یا با واسطه تجهیزات معیوب یا آلوده به آنها و به دنبال آن نصب و بکارگیری قطعه و تجهیزات معیوب در بخش فنی مورد هدف و در نهایت اخلال در چرخه فعالیت بخش مربوطه است. مانند برخی از خرابکاری‌های در صنعت هسته‌ای کشور.

آموزش‌های ارائه شده از سوی افسران موساد به محکوم‌علیه

الف) آموزش نحوه استفاده از سیستم ویندوز قرمز و میکرو sd‌ها و فلش‌ها

ب) دریافت یک فایل آموزشی بر روی سیستم امن برای ارسال اطلاعات

ج) نحوه ارسال پیام برای سرویس دشمن از طریق استفاده از محیط‌های عمومی

محکوم‌علیه در قبال ارسال اطلاعات به سرویس جاسوسی موساد مواردی از جمله هزینه رفت و آمد و اقامت سفرهای خارجی، هزینه دوره‌های آموزش زبان و دوره‌های تخصصی، حق ماموریت، پاداش همکاری دریافت کرده بود. 

تصاویری از بهرام چوبی‌اصل، جاسوس اسرائیل که امروز اعدام شد

جایگاه محکوم‌علیه نزد سرویس موساد

براساس مفاد پرونده، اعتماد افسران موساد به محکوم‌علیه در حدی بوده که علاوه بر ملاقات با محکوم‌علیه در خانه امن از وی به عنوان مصاحبه‌گر در حوزه فنی جهت ارزیابی یکی دیگر از مرتبطین خود بهره برداری کرده‌اند. 

براساس مفاد پرونده، در طول یکی از سفرها یکی از روسای موساد با وی دیدار کرده و نسبت به عملکرد و کیفیت همکاری متهم با سرویس ابراز رضایت کرده است که در ادامه فرایند همکاری جدیدترین و پیشرفته‌ترین نوع ویندوز قرمز به وی واگذار شده است.

بنابر این گزارش نهادهای امنیتی، سیستم‌های دریافتی چوبی از سرویس موساد، جزو خاص‌ترین ابزارهای ارائه شده به عوامل قابل اعتماد و سطح بالای خود بوده که محکوم علیه طی مدت همکاری خود با این سرویس از نسل‌های قدیمی تا پیشرفته این ویندوز را طی ملاقات‌های حضور از عوامل سرویس دریافت کرده است. 

جاسوسی عامدانه و آگاهانه محکوم‌علیه

با توجه به ماموریت‌ها و پشتیبانی محکوم‌علیه برای تقویت زبان و ارتقای مهارت‌ها تخصصی جهت اخذ پروژه، انجام ملاقات‌های ۶۳ گانه در ۹ سفر خارجی و ۹۵ ملاقات غیر حضوری با افسران موساد و دریافت ابزار جاسوسی، سیستم‌های ارتباطی امن و دریافت مبالغ مشخص، نشان‌دهنده همکاری محکوم‌علیه با سرویس جاسوسی موساد آگاهانه بوده است.

امارات، ارمنستان، هندوستان، تایلند، ویتنام، ایرلند و بلغارستان از کشورهایی بوده‌اند که بهرام چوبی با افسران موساد ملاقات حضوری داشته است.

پس از دستگیری متهم و تکمیل تحقیقات، پرونده با صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست به اتهام جاسوسی به نفع سرویس بیگانه علیه جمهوری اسلامی ایران با وصف دریافت وجه و همکاری اطلاعاتی با سرویس رژیم اشغالگر صهیونیستی صادر و به دادگاه ارسال شد.

در نهایت پس از تشکیل دادگاه با حضور وکیل متهم و طی روال قانونی و بررسی مستندات، حکم اعدام بهرام چوبی به اتهام افساد فی الارض از طریق همکاری اطلاعاتی با سرویس رژیم اشغالگر صهیونیستی صادر شد.

با درخواست فرجام خواهی، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد که دیوان عالی کشور پس از بررسی پرونده درخواست فرجام خواهی را رد و حکم صادره را تایید و ابرام کرد.

حکم صادره پس از تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز اجرا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 62
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 38
  • IR ۰۷:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    51 3
    چرا اینقدر دیر این جاسوسان شناسایی و دستگیر میشوند؟
    • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      2 12
      ببخشید دیگه تکرار نمیشه
    • IR ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      23 1
      هنوز جاسوس اصلی رو شناسایی نکرده اند
    • DE ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      23 0
      لپ تاپی که کارهای محرمانه را انجام می‌داد با خود از شرکت بیرون میبرد، بعد دوباره به شرکت وارد می‌شد و حتی با همان اطلاعات از کشور خارج شد اینجا باید نقطه ی کوری در وزارت اطلاعات وجود داشته باشد یا حتی نفوذی.
    • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      22 3
      عاقبت به کارگیری متخصصان غیر متعهد
    • IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      0 5
      نظر دادن واجب نیست اگه حرف نزنی نمیگن که چرا حرف نزدی دیر و زودش رو شما چطور فهمیدی دزد و خرابکار همیشه یه قدم از پلیس و نیروی امنیتی جلوتره در حوزه امنیتی این یه مطلب جا افتاده اتس
    • CA ۱۶:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      7 0
      نگران نباش، جاسوس و خیانتکار تو هر سوراخ موشی‌ باشه دیر یا زود پیداش میکنن. عاقبت خیانت به ایران ذلت و خواری و مرگ است. خیانتکار نه وطن و ناموس داره نه غیرت و شرف و نه انسانیت. اعدام خائن همچون دفع آفت و میکروب خطرناک لازم و حتمی‌ست و هیچ وطنپرستی مخالف آن نیست.
    • ممد اس اس IR ۰۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      1 1
      کسی فکر نمی کرد انقده بی وطن باشه خیلی بعیده خیانت به این عظمت؛ کار هر خائنی نیست انقدر وطن فروشی
  • IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    28 4
    وطن فروش چوبی.
    • IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      26 5
      لابد امروز سگای پاچه ورمالیده "موساد اینترنشنال" و BBC میگن "جمهوری اسلامی یک فعال سیاسی!!!! به نام بهمن چوبی را اعدام کرد". عخی. کشتنش!!!!
  • IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    16 3
    حالا حالاها باید از شیوه های اطلاعاتی و جاسوسی موساد درس یاد بگیرن بعضیا
    • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      15 2
      اگر لازم باشه حتی ازدشمنانمون یادمی گیریم تانقط ضعف احتمالی راپوشش بدهیم ونقاط قوت راارتقاءبدهیم
    • ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      1 0
      یاد میگیریم حالا تو چرا فخر سرویس های جاسوسی موساد را میفروشی اجنبی پرست ؟
  • علی IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    31 3
    اعدام حقش بود کاش تمام دارایی خودش و خانواده اونو مصادره میکردید کاش
    • IR ۱۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      12 0
      به اميد اعدام ديگر جاسوسان نفوذ كرده در دستگاه هاى اجرايى
    • DE ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      0 0
      اعدام حقش بود
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    11 10
    کوچکترین اشاره ای به زمان وقایع مورد اشاره وجود ندارد. از جمله زمان شروع این مسائل، طول دوره فعالیت و زمان دستگیری متهم. بهتر بود اطلاع رسانی شفاف تر انجام می شد تا قانع کننده تر باشد.
    • IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      0 0
      کی گفته لازمه حتما تو قانع بشی؟!!!
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    21 5
    به درک واصل شد
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    9 3
    مواظب باشید قضیه مازیار ابراهیمی تکرار نشود.
    • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      0 0
      مازیار ابراهیمی یکی از افتخارات سیتم ها در ایرانه. اینکه سیستم ها وقتی اشتباه می کنند رای برای نجات هست اگر غیر این بود و طرف آزاد نمی شد کسی نمی فهمید هیچ سیستمی بدون عیب نیست وقتی اشباه کرد یا عده ای ظلم کردند کسانی در سیتم باشند که بتوان از آنها کمک گرفت واقعا ارزشمنده
  • IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    8 1
    ترجمه جاسوس و نفوذی را که بدونی میفهمی این ها را موساد برای جارو کردن حیاط دفاتر موساد هم انتخاب نمیکنه
  • ایرانی IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    20 5
    , خانواده این افراد هم باید ستاره‌دار بشن و همیشه تحت مراقبت باشند تا یک غلط زیادی دیگر نکنند چون امکان نداره فردی در این مسائل اینگونه تفکری داشته باشه ولی خانواده‌اش ندونند
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    13 4
    راستی از آن بیست و یک هزار جاسوسی که بعد از جنگ دوازده روزه دستگیر کردید چه خبر؟
  • پیروزه IR ۰۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    16 2
    ای جاسوسها که وطن خود را به هیچ می فروشید .آیا در زمانی که اسیر قانون می شوید و حک اعدام برای شما نوشته میشود آیا ارزش داشت که دنیا را به شما بدهند بجای آن جان شما را بگیرند و با بد نامی از این دنیا بروید و لکه ننگی برای ایل خود بگذارید و همیشه مورد لعنت و نفرین ابدی قرار بگیرید
  • IR ۰۹:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    11 2
    تا جگ بعدی شروع نشده همه جاسوسان را به دار مجازات محکوم کنید
  • Tanser IR ۰۹:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    20 1
    جدا اینها چه فکر وانگیزه ایی این کار میکنن مملکت هر قدر هم که داغون باشد بازهم شرف اجازه نمیده به این رژیم منحوص وطن را فروخت
  • اکبر میرزایی IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    14 2
    دم بچه‌های اطلاعات گرم تا میتوانید این عناصر خود فروخته رو پیدا و به سزای عملشون این بی شرفها رو برسونید زنده باد. اطلاعات قوی ایران
  • حسين DE ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    23 2
    اعدام اينگونه خائنين و مزدوران اجير شده حداقل مجازات ميباشد،اميدوارم كه روزى هم شاهد آويزون شددن مزدرانى نظير جواد نيويوركى و حسن اسكاتلندى هم باشيىم 🙏🙏 ❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    13 5
    لعنت خداوند برروح پلیدش!
  • محسن IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    16 1
    خدایا به حق خونهای پاک همه عزیزان که این جاسوسان بی شرف در ان شریک هستند همه کسانی که خیانت میکنند نابود بکن مرگ بر امریکا واسرائیل
  • س IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    7 5
    ایشان را نباید اعدام می‌کردید، باید در مقابل خانواده شهدا و مردم مثل گوشت قیمه ریز ریز میکردید
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    12 1
    لعنت به هر چی مزدور و خائنه. خدا در دنیا ذلیل و در اخرت عذابشون رو زیاد کنه
  • ترابیان IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 2
    لعنت بر جدو آباء این ... و خود جانورش
  • ببتو IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    7 2
    درود بر قضات شجاع. وننگ بر خائن بهمن چوبی. انشالله درآتش جهنم محشور بشه
  • سورنا سردار ایران زمین 🇮🇷 NL ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    12 1
    فقط اعدام فقط اعدام جاسوسان وطن فروش خود فروش ایران زمین ما . خدا را شکر .
  • سعید IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    8 1
    هر ارگانی که با پارتی بیاید سر کار وارتقا پیدا کنه وبا مسولان صمیمی باشه وافراط وتفریط داشته باشه بهش شک کنید
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    12 2
    والله باللّه تاللّه حسن فریدون،خاتمی و یاری کنندگان فاسد اطرافشان از این چوبی بدترند چرا به خیانت های آشکارشان رسیدگی نمی شود ????????????
  • ایرانی IR ۱۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    5 0
    ای کسانی که تخصص دارید واددشرکتهای حساس ودانش بنیان میکشید نون حلال ببرید سرسفره وجدان داشته باشید.برای دشمن جاسوسی نکنید
  • علی IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    7 3
    اعدام حقش بود. خانواده اش هم که مطلع بودن این کثافت چه غلطی داره می کنه اونها را هم از کشور اخراج کنید یا از حقوق شهروندی محرومشون کنید. خانواده اشو ببرید برای بیگاری.
    • IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      2 2
      چرا تهمت به خانواده شخص میزنی .خودش جاسوس بوده . تو جزییات کاری ات را به خانواده ات میگی؟؟؟ چرا احمقانه حرف میزنی.
  • IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    5 1
    خدا لعنتش کنه به خاطر جاسوسی هایی که کرده چقد خون مردم بی گناه یا متخصصین متعهد ریخته شده
  • IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    7 1
    تشکر از مسولین و دادگاه محترم. مردم درخواست دارند جسد کثیفش هم به آتش بکشید. تا زمین نجس نشود.
  • IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 0
    مسببین براجام بی فرجام که خسارت محص بود هم باید اعدام وبه در ک واصل شوند
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    2 10
    جاسوس بوده با منتقد ؟ خخخخخخخ
    • IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      5 1
      ... دلقک رذل.
  • GB ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    5 1
    باید اعتراف کرد که نهاد های اطلاعتی ایران ضعیف است, که همچین بلاهایی سرش میاد ,چطور ممکنه اینهمه خراب کاری و ترور تو این مملکت اتفاق بیافته, باید اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات یکی بشند, ممکنه تو این زمینه اختلاف سلیقه ای هست که بائث همچین شکاف هایی میشه.
  • علی IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    6 1
    درود بر سربازان گمنام که با هوشیاری این فرد خائن و وطن فروش را شناسایی و دستگیر کردند. ای کاش در همان سفر اول متوجه می شدند و امکان تبادل اطلاعات به دشمن را خنثی سازی می کردند.
  • IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    5 0
    مسئولین و مسببین برجام مثل ظریف و روحانی گناهکارتر هستند 20سال بلکه بیشتر به آرزوها و آمال دینی و دنیوی مردم ایران ضرر زده اند ایشان را باید طوری اعدام کرد که تا قیام قیامت مانندشان ساخته نشود
  • IR ۱۴:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    0 0
    چه راحت افراد سست رو شناسایی میکنن. وضعیت خرابه ها!
  • IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 0
    چرا متخصصانی که بخصوص کسانی که به اطلاعات محرمانه و حیاتی دسترسی دارند و به خارج از کشور رفت و امد دارند تحت چتر حفاظتی و اطلاعاتی قرار نمیگیرند؟
  • IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 0
    معمولا در مراکز حساس رایانه ها را دست هر کسی نمیدن
  • IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    6 0
    عجیبه .وقتی دشمن دقیقا میدونه فلان فرمانده کجاست .رخنه بسیار بالاست.رخنه شاید فیزیکی نباشه .شاید تکنولوزی باشه . اما اینکه پهپاد وارد میکنه ووسط شهر یا اطراف آن پهپادها پرواز میکنن وپدافندها را میزنن قابل توجیه نیست.مسئولان عادت کردند با اسکورت فراوان و با اطلاع قبلی اینطرف و آنطرف برن .درحالیکه شاید کمتر دیده شدن و متفاوت بودن بهتر باشد
  • IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    3 0
    بگین بی‌دین بی‌خدا بی ایمان حقوق که بالا بود لامذهب تمام امکانات زندگی دراختیارت بیوجدان ازتفریح کارخوب این همه امکانات چه مرضی داشتی دست به این کارمزدی اطلاعات کشور باید بدانند تعداداینها بینهایت زیاد است تمام راهای ورودی خروجی کشور ازهوایی تازمینی باید مطلق هرفردیکه عبورمیکند بایدبا دستگاهای پیشرفته بازرسی شوندوسلام
  • IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    2 0
    بگین بی‌دین بی‌خدا بی ایمان حقوق که بالا بود لامذهب تمام امکانات زندگی دراختیارت بیوجدان ازتفریح کارخوب این همه امکانات چه مرضی داشتی دست به این کارمزدی اطلاعات کشور باید بدانند تعداداینها بینهایت زیاد است تمام راهای ورودی خروجی کشور ازهوایی تازمینی باید مطلق هرفردیکه عبورمیکند بایدبا دستگاهای پیشرفته بازرسی شوندوسلام
  • اکبر IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 0
    کسانی که دسترسی بالا دارند باید تمام رفت وامدها وتمام قراردادهای کاری وآموزش آنها تحت رصد نیروهای حفاظتی قرار داشته باشد.که فریب نخورند
  • DE ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    3 1
    چرا یک گورستان جداگانه برای جاسوسان و اراذل و اوباش و لجن های کثیف وطنفروش درست نمیکنید .بوی نعش تنه لش لجن اینها اموات را آزار میدهد.
  • پروینیان IR ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    3 0
    باید دولت جمهوری اسلامی ایران مجالی به این...و جاسوسان ندهد و در اسرع وقت در ملأ عام با بدترین حالت اعدام شوند. تا درس عبرتی برای بقیه جاسوسان شود
  • IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    1 1
    من مانده چرا اطلاعات کشور عزیزم اینقدر ضعیف که این خاین را نفهمیده آمد خیانت می کند باید پدر و مادر این آدم هم اعدام شوند
    • US ۱۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      1 0
      شما رو به خدا یه خورده فارسی رو صحیح بنویسید ما هم بفهمیم شما چی میگین.
  • IR ۲۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    0 0
    مواظب باشید ممکنه مدیرای دیگه همینطور باشن پس باید تمام مکالمات مدیر موسسات حساس وتمام شهرداران واستانداران ورئیس بانکهاو.... که مراکز مهم دراختیار دارن باید کنترل وشنود شود.
  • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
    0 0
    در ضمن، کارمند اداره مخابرات هم بوده!!!!!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس